Osnovna šola narodnega heroja Rajka Hrastnik - Dol pri Hrastniku

Naslov: Planinska cesta 3, 1431 Dol pri Hrastniku, Slovenija.
Telefon: 35642420.
Spletna stran: osnhr.si.
Specialitete: Osnovna šola.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od Osnovna šola narodnega heroja Rajka Hrastnik

Osnovna šola narodnega heroja Rajka Hrastnik je osnovna šola, ki se nahaja na Planinska cesta 3, 1431 Dol pri Hrastniku, Slovenija. Ustanova je dosegljiva tudi preko telefona na številki 35642420 in preko spletne strani osnhr.si.

Šola je znana po svojih specialitetah, ki vključujejo izobraževanje na osnovni šoli. Je primerna za otroke in mladostnike, ki iščejo kakovosten izobraževalni program v prijetnem in podpornem okolju.

Ena od glavnih lastnosti te šole je njeno dostopnost. Parkirišče je na voljo za obiskovalce, infrastruktura pa je prilagojena tudi osebam na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako dostopen osebam s posebnimi potrebami.

Na spletni strani lahko najdete več informacij o šoli, njenih programih in dejavnostih. Tu je tudi možno pogledati ocene in mnenja drugih staršev in učencev. Ocene so izjemno pozitivne in povprečna ocena znaša 4/5 na podlagi treh mnenj na Google My Business.

Če iščete kakovostno osnovno šolo za svoje otroke ali vnukove, je Osnovna šola narodnega heroja Rajka Hrastnik odlična izbira. Zaradi njenih specialitet, dostopnosti in pozitivnih mnenj jo lahko priporočamo brez pomislekov.

Za več informacij o tej šoli in za morebitno vpisovanje se lahko obrnete na njeno spletno stran. Priporočamo, da se s šolo povežete in se seznanite z njenimi programi in možnostmi. Kontaktirajte jih danes in omogočite svojim otrokom ali mladostnikom izobraževanje v ugodnem in podpornem okolju.

Go up