Župnija svetega Jakoba Dol pri Hrastniku - Dol pri Hrastniku

Naslov: Trg borcev NOB 3, 1431 Dol pri Hrastniku, Slovenija.
Telefon: 35648279.

Specialitete: Verska ustanova.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Župnija svetega Jakoba Dol pri Hrastniku

Župnija svetega Jakoba Dol pri Hrastniku je verska ustanova, ki je posvečena svetemu Jakobu. Nahaja se v Dol pri Hrastniku, na naslovu Trg borcev NOB 3, 1431 Dol pri Hrastniku, Slovenija.

Župnija svetega Jakoba Dol pri Hrastniku je znana po svoji lepi lokaciji in arhitekturi. Gre za eno od najpomembnejših verskih ustanov v regiji. V Župniji lahko najdete tudi veliko zgodovinskih predmetov in umetnin, ki so povezane z vero in verskim življenjem. To ustanovo je mogoče obiskati vsak dan v tednu, razen četrtkov.

Ena od glavnih značilnosti Župnije svetega Jakoba Dol pri Hrastniku je njena dostopnost osebam na invalidskih vozičkih. Imajo namreč parkirišče, ki je dostopno osebam z invalidskimi vozički, in tudi vhod, ki je primeren za njihovo uporabo. To je izjemno pomembno, ker pomeni, da lahko vsi ljudje, ne glede na svojo mobilnost, obiščejo in uživajo v tem verskem prostoru.

Opinije o Župniji svetega Jakoba Dol pri Hrastniku so trenutno na voljo na Google My Business. Vsebujejo 0 mnenj, zato je težko oceniti povprečno mnenje. Vsekakor pa je to verska ustanova, ki zasluži, da se ji posvetimo več pozornosti in da si jo ogledamo.

Če iščete versko ustanovo, ki je lepa, zgodovinska in vključujoča, je Župnija svetega Jakoba Dol pri Hrastniku izjemna izbira. Njihova lokacija in dostopnost sta izjemna, in vsi, ki obiščejo to ustanovo, bodo verjetno presenečeni nad njeno lepoto in pomembnostjo.

Ker Župnija svetega Jakoba Dol pri Hrastniku trenutno nima spletne strani, vam ne moremo ponuditi več informacij o njihovem delovanju in dogodkih. Vsekakor pa jih lahko kontaktirate preko telefona na številki 35648279.

Na koncu vam priporočamo, da obiščete Župnijo svetega Jakoba Dol pri Hrastniku in si ogledate njeno lepoto in zgodovinsko pomembnost. To je verska ustanova, ki zasluži, da se ji posvetimo več pozornosti in da se vanjo vključimo. Kontaktirajte jih danes in začnite svojo versko pot

Go up