Osnovna šola Beltinci - Beltinci

Naslov: Panonska ul. 35b, 9231 Beltinci, Slovenija.
Telefon: 25413100.
Spletna stran: osbeltinci.si.
Specialitete: Osnovna šola.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 9 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 3.1/5.

Lokacija od Osnovna šola Beltinci

Osnovna šola Beltinci je izobraževalna institucija, ki se nahaja na naslovu Panonska ul. 35b, 9231 Beltinci, Slovenija. Lahko se vanjo vpišejo učenci iz osnovnega šolstva.

Ta šola je znana po svojih specialitetah, ki jih sestavljajo osnovne šolske vsebine. Poleg tega ima šola na voljo tudi druge storitve, kot so parkirni prostori in dostopnost za osebe z invalidnostjo.

Če iščete informacije o Osnovni šoli Beltinci, lahko poiščete njeno spletno stran na osbeltinci.si. Na tej spletni strani lahko najdete podrobnejše informacije o šoli, njenem programu in drugih aktivnostih.

Če se želite povezati z Osnovno šolo Beltinci, lahko uporabite njihov telefon 25413100 ali jih obiščete neposredno na njihovem naslovu.

Na Google My Business imajo Osnovna šola Beltinci 9 mnenj, s povprečno oceno 3.1/5. To lahko kaže na to, da imajo nekaj področij, na katerih lahko izboljšajo svoje storitve, vendar imajo tudi možnosti za izboljšanje.

V skupnem so šolski sistemi v Sloveniji visoko cenjeni zaradi svoje kakovosti izobraževanja in vzgoje. Osnovna šola Beltinci je ena od teh znamenitih šol, ki ponuja kakovostno izobraževanje za svoje učence.

Ker vemo, koliko je pomembno dobro izobraževanje, bi Vam lahko odsvetovali, da bi se zadovoljili samo z osnovnimi informacijami. Namesto tega bi vam svetovali, da obiščete njihovo spletno stran in se seznanite z vsemi ponujenimi informacijami. Tako lahko bolje spoznate njihovo delovanje in odločite, če je to pravica izbira za vaše otroke ali za vas same.

Za končno besedo, če iščete kakovostno izobraževanje v Beltincih, je Osnovna šola Beltinci zagotovo ena od znamenitih izbir. Obiščite jih na spletni strani in se povežite z njimi neposredno.

Go up