Športni park Beltinci - Beltinci

Naslov: 9231, Beltinci, Slovenija.

Specialitete: Stadion.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 62 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.3/5.

Lokacija od Športni park Beltinci

Športni park Beltinci 9231, Beltinci, Slovenija

Športni park Beltinci je športno središče, ki leži na naslovu 9231, Beltinci, Slovenija. To je mesto, kjer se lahko aktivni ljudje srečajo in udejstvujajo v športnih dejavnostih. Športni park Beltinci je znan po svojem stadionu, kjer se odvijajo številne športne prireditve.

Športni park Beltinci ponuja tudi druge zanimive storitve, kot je na primer parkirišče, ki je dostopno vsem uporabnikom, tudi tistim na invalidskih vozičkih. Vhod v športni park je tudi dostopen osebam na invalidskih vozičkih, kar omogoča dostopnost vseh obiskovalcem.

Če iščete mnenja o Športnem parku Beltinci, lahko poiščete 62 mnenj na platformi Google My Business. Povprečno mnenje je 4.3/5, kar kaže, da so obiskovalci zadovoljni s svojo izkušnjo.

Če ste interesirani za Športni park Beltinci, vam priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran za dodatne informacije. Na spletni strani lahko najdete informacije o prihajajočih dogodkih, možnostih rezervacije in drugih uporabnih informacijah.

V skupnem so življenje in šport nenehnima vzporednicama. Športni park Beltinci to potrdi in vam nudi popolno okolje za uživanje športa in aktivnosti. Obiščite jih danes in preživite nepozabno izkušnjo.

Go up