Gramoznica Duplek - Zgornji Duplek

Naslov: Zgornji Duplek, 2241 Zgornji Duplek, Slovenija.

Spletna stran: duplek.si.
Specialitete: Gramozna jama.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 111 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Gramoznica Duplek

Gramoznica Duplek Zgornji Duplek, 2241 Zgornji Duplek, Slovenija

Gramoznica Duplek je zanimiva destinacija, ki je locirana na naslovu Zgornji Duplek, 2241 Zgornji Duplek, Slovenija. Gre za gramozno jamo, ki je ena njenih specialitet. Na svoji spletni strani duplek.si la lahko obiščete in preberete več o njej.

Lokacija Gramoznice Duplek je ena njenih prednostnih lastnosti. Leži v naravi in omogoča obiskovalcem, da uživajo v razgledu in dejavnostih na prostem. Poleg tega ima tudi nekaj drugih zanimivih informacij, kot sta parking, dostopen osebam na invalidskih vozičkih, in dostopen vhod za osebe na invalidskih vozičkih.

Če iščete mnenja o Gramoznici Duplek, lahko preverite 111 mnenj na Google My Business, ki jih trenutno beležijo. Povprečno mnenje je 4.5/5, kar kaže, da obiskovalci dobro ocenjujejo to destinacijo.

Če iščete zanimivo izletniško destinacijo, ki vam bo omogočila užitek v naravi in različnih dejavnostih, je Gramoznica Duplek dobra izbira. Na svoji spletni strani lahko najdete več informacij o njej in jo obiščete z ugodnim vtisom. Zato vam svetujemo, da preverite njeno spletno stran in se odločite za obisk.

Go up