Športna dvorana Rakek - Rakek

Naslov: 1381 Rakek, Slovenija.

Spletna stran: cerknica.si.
Specialitete: Dvorana.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 89 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.7/5.

Lokacija od Športna dvorana Rakek

Športna dvorana Rakek 1381 Rakek, Slovenija

Športna dvorana Rakek, naslovana na 1381 Rakek, Slovenija, je primerna izbira za vse, ki iščejo športno dvorano v Rakeku. Lahko se jih kontaktira preko telefona, vendar številke trenutno ni na voljo. Namesto tega lahko preverite njihovo spletno stran.

Športna dvorana Rakek ima na voljo dvorano kot specialiteto. To pomeni, da je primerna za širok razpon športnih dejavnosti, kot so košarka, odbojka in druge dvoranske športe. Je tudi dostopna osebam na invalidskem vozičku in ima na voljo parkirnišča, kar ugodno olajša dostop do dvorane.

Na spletni strani lahko najdete tudi informacije o njihovih urah in morebitnih dogodkih, ki jih v dvorani gostijo. Če ste načrtovali športni dogodek ali samo trening, je športna dvorana Rakek dobra izbira.

Na Google My Business imajo trenutno 89 mnenj s povprečno oceno 4.7/5. Ljudje hvalijo dostopnost in zmogljivost dvorane, kar je dober znak za kakovost storitve.

Zaključno, če iščete športno dvorano v Rakeku, se priporoča, da pogledate športno dvorano Rakek. Je dostopna in ima širok razpon storitev, ki ugajajo mnogim športnim entuziastom. Kontaktirajte jih preko njihove spletne strani in začnite s svojimi športnimi dejavnostmi danes.

Go up