Pot kulturne dediščine Žirovnica - Žirovnica

Naslov: Žirovnica 14, 4274 Žirovnica, Slovenija.

Specialitete: Območje za pohodništvo.
Druge zanimive informacije: Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 6 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.8/5.

Lokacija od Pot kulturne dediščine Žirovnica

Pot kulturne dediščine Žirovnica Žirovnica 14, 4274 Žirovnica, Slovenija

Pot kulturne dediščine Žirovnica je izkušnja, ki je primerna za vse starosti in zanimače zgodovine in kulture. Ta kulturna pot se nahaja v Žirovnici, na naslovu Žirovnica 14, 4274 Žirovnica, Slovenija. Pot je primerna tudi za otroke, zato je idealna tudi za družinske izletke.

Žirovnica je znana po svojih znamenitostih, kot so rojstna hiša slovenskega pesnika France Prešerna, muzej Primoža Trubarja in številne druge kulturne znamenitosti. Območje je tudi idealno za pohodništvo, zato so obiskovalci lahko deležen lepe naravne kulise, medtem ko uživajo v kulturni izkušnji.

Če želite narediti rezervacijo ali pa iščete dodatne informacije, je na voljo telefon za stik. Vendar pa za več informacij in rezervacijsvetoval bi obiskovalcem, da preverijo spletno stran Pot kulturne dediščine Žirovnica. Tu lahko najdete tudi informacije o oddajah, času delovanja in drugih pomembnih podrobnostih.

Na spletni strani je tudi možno najti ocene obiskovalcev. Ta podjetje ima 6 mnenj na Google My Business. in povprečna ocena je 4.8/5. To kaže, da so obiskovalci zelo zadovoljni s svojo izkušnjo na Pot kulturne dediščine Žirovnica.

Za končno spodbudo, če iščete edinstveno in zanimivo izkušnjo v Sloveniji, bi Vas Pot kulturne dediščine Žirovnica lahko ogrela. Obiskovalci lahko uživajo v naravni lepoti in kulturni dediščini, hkrati pa se naučijo o pomembnih slovenskih zgodovinskih figurah. Zato priporočamo, da obiščete spletno stran in začnete načrtovati svojo izkušnjo danes.

Go up