Osnovna šola Cirkulane-Zavrč - Zavrč

Naslov: Zavrč 14, 2283 Zavrč, Slovenija.
Telefon: 27952281.
Spletna stran: cirkulane-zavrc.si.
Specialitete: Osnovna šola.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Osnovna šola Cirkulane-Zavrč

Osnovna šola Cirkulane-Zavrč je izjemna osnovna šola, ki se nahaja na naslovu Zavrč 14, 2283 Zavrč, Slovenija. Telefonska številka šole je 27952281. Šola ima tudi svojo spletno stran, ki je dosegljiva na cirkulane-zavrc.si.

Specialitete Osnovne šole Cirkulane-Zavrč so osnovnošolsko izobraževanje in vzgoja. Je primerna za vse otroke, ki iščejo kakovostno in vseobsegajoče izobraževanje. Šola ponuja varno in prijazno okolje, kjer lahko otroci razvijajo svoje sposobnosti in interese.

Med drugimi zanimivimi informacijami o šoli je, da ima na voljo parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskih vozičkih. Vhod v šolo je tudi dostopen osebam na invalidskih vozičkih. To šolo obišče ena oseba, ki ji je bilo do sedaj izjemno všeč, kot lahko vidite na Google My Business. Povprečno mnenje o tej šoli je 5/5.

Če iščete primerno osnovno šolo za svoje otroke, je Osnovna šola Cirkulane-Zavrč izjemna izbira. Ponuja kakovostno izobraževanje in vzgojo v varnem in prijaznem okolju. Zaradi dostopnosti za osebe na invalidskih vozičkih in visokega povprečnega mnenja na Google My Business jo lahko zaupete.

Zato, če iščete izjemno osnovno šolo, se priporoča, da obiščete spletno stran Osnovne šole Cirkulane-Zavrč na cirkulane-zavrc.si in se povežete z njo.

Go up