Lavričeva knjižnica Ajdovščina, enota Vipava - Vipava

Naslov: Beblerjeva ulica 17, 5271 Vipava, Slovenija.
Telefon: 53644260.
Spletna stran: ajd.sik.si.
Specialitete: Javna knjižnica, Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 8 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.9/5.

Lokacija od Lavričeva knjižnica Ajdovščina, enota Vipava

Če iščete informacije o Lavričevi knjižnici Ajdovščina, enoti Vipava, ste na pravem mestu. Ta javna knjižnica, ki se nahaja na Beblerjeva ulica 17, 5271 Vipava, Slovenija, je znana po svojem bogatem kulturnem in izobraževalnem programu. Z njihovo pomočjo lahko vaše znanje in sposobnosti širite v prijetni in podporni okolici.

Knjižnica ponuja raznovrsten izbor literature in drugih medijev. Sem sodijo tudi digitalni viri, ki so na voljo tako v knjižnici kot tudi na domu preko spleta. Z njihovo pomočjo lahko bralci in uporabniki dostopajo do obširne zbirke informacij in gradiv za študij, zabavo ali osebno rast.

Knjižnica je na voljo tudi tistim, ki potrebujejo pomoč pri uporabi tehnologije ali iskanju informacij. Njihov osebje je izkušeno in pripravljeno, da vam pomaga v vseh fazah vašega iskanja ali branja. Knjižnica ima tudi prostor, ki je dostopen osebam na invalidskem vozičku, in zagotavlja tudi parkirišče za obiskovalce.

Če želite dobiti več informacij o knjižnici ali njenem programu, se lahko obrnite na njihovo spletno stran: ajd.sik.si. Na tej strani lahko najdete podrobne informacije o njihovi lokaciji, kontaktnih podatkih in programu. Knjižnica ima tudi svojo telefonsko številko: 53644260.

Knjižnica ima 8 mnenj na Google My Business, s povprečno oceno 4.9/5. Ta visoka ocena kaže na to, da so obiskovalci zadovoljni s svojo izkušnjo v knjižnici. Če iščete dobro ocenjeno javno knjižnico s prijaznim in podpornim okoljem, je Lavričeva knjižnica Ajdovščina, enota Vipava, dobra izbira.

Za končno spodbudo: obiščite njihovo spletno stran in se povežite z njimi danes. Njihovo osebje bi bilo radi, če bi se lahko srečali z vami in vam pomagali pri vaših iskalnih in bralnih potrebah.

Go up