Knjižnica Radlje ob Dravi - Radlje ob Dravi

Naslov: Mariborska cesta 6, 2360 Radlje ob Dravi, Slovenija.
Telefon: 28880404.
Spletna stran: knjiznica-radlje.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 10 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Knjižnica Radlje ob Dravi

Knjižnica Radlje ob Dravi je javna knjižnica, ki služi prebivalstvu občine Radlje ob Dravi in okolici. Nahaja se na Mariborski cesti 6, v središču mesta Radlje ob Dravi. Knjižnica je dostopna osebam na invalidskem vozičku in ima na voljo tudi parkirišče.

Specialitete knjižnice so zagotavljanje brezplačnega dostopa do informacij, znanja in kulture preko raznolikega fonda knjig, časopisov, revij, multimedijskih virov in drugih gradiv. V knjižnici lahko najdete tudi prostor za branje, študij in druženje. Poleg tega knjižnica ponuja tudi različne dejavnosti, kot so bralne zabave, knjižni kluba, predstavitve novih knjig in drugih dogodkov.

Druge zanimive informacije o knjižnici so, da ima na voljo tudi digitalne vire, kot so e-knjige, audioknjige in časopisi. Knjižnica tudi izposoja multimedijske naprave, kot so računalniki, tablični računalniki in projektorji.

Na spletni strani knjiznica-radlje.si lahko najdete vse informacije o knjižnici, njenem gradivu, dejavnostih in drugih storitvah. Na strani je tudi možno iskati in rezervirati gradivo ter upravljati s svojim uporabniškim računom.

Mnenja uporabnikov o knjižnici so večinoma pozitivna. Na Google My Business ima knjižnica 10 mnenj s povprečno oceno 4.5/5. Uporabniki pohvalijo knjižnico zaradi raznolikega fonda gradiva, prijaznega osebja in dobre lokacije.

Če iščete javno knjižnico v občini Radlje ob Dravi, je Knjižnica Radlje ob Dravi zelo priporočljiva. Odprite si stran knjiznica-radlje.si in se seznanite z vsemi ponudbami in storitvami, ki jih knjižnica nudi. Kontaktirajte jih preko telefona 28880404 ali neposredno preko spletne strani in začnite uživati v bogatem svetu knjig in kulture.

Go up