Knjižnica Kisovec - Kisovec

Naslov: Trg Pohorskega bataljona 15, 1412 Kisovec, Slovenija.
Telefon: 35660623.
Spletna stran: zag.sik.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Knjižnica Kisovec

Knjižnica Kisovec je eno od specializiranih podjetij, ki deluje v Sloveniji in svoje storitve nudi na naslovu Trg Pohorskega bataljona 15, 1412 Kisovec. Telefonsko številko za stik s knjižnico je 35660623.

Knjižnica Kisovec je znana po svojih številnih specialitetah, ki vključujejo predvsem knjižnične storitve. Na spletni strani zag.sik.si lahko najdete več informacij o njihovih storitvah in dogodkih.

Med drugim, knjižnica Kisovec ponuja tudi dostopnost za osebe z invalidskimi vozički, vključno z parkiriščem, sanitarijami in dostopnim vhodom. To lahko pride v pomoč tistim, ki imajo težave s hojo ali drugimi mobilnimi težavami.

Čeprav ima Knjižnica Kisovec 0 mnenj na Google My Business, lahko zaužeteje, da bodo njihovi uslužbenci poskrbeli za dobro storitev in vas bodo z veseljem sprejeli v knjižnico. Povprečno oceno za knjižnico trenutno ne moremo določiti, saj še nimamo dovolj mnenj.

Če iščete knjižnico, ki vam bo lahko pomagala pri iskanju informacij ali zagotovila dobro zabavo, se lahko Knjižnica Kisovec izkaže za dobro izbiro. Empatija, dobrota in veselje do dela so samo nekaj vrednot, ki jih knjižnica poudarja.

Zato, če iščete knjižnico v Sloveniji, se priporoča, da obiščete spletno stran Knjižnice Kisovec in se povežete z njihovimi uslužbenci. Najdete jih na zag.sik.si ali jih lahko pokličete na številko 35660623.

Go up