Mariborska knjižnica, Knjižnica Studenci - Maribor

Naslov: Obrežna ulica 1, 2000 Maribor, Slovenija.
Telefon: 24213782.
Spletna stran: mb.sik.si.
Specialitete: Javna knjižnica.
Druge zanimive informacije: Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 7 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.3/5.

Lokacija od Mariborska knjižnica, Knjižnica Studenci

Mariborska knjižnica, Knjižnica Studenci se nahaja na naslovu Obrežna ulica 1, 2000 Maribor, Slovenija. Ta javna knjižnica je znana po svoji pestri ponudbi gradiva za vse generacije in interese.

Knjižnica Studenci ponuja številne storitve, vključno s sanitarijami in dostopom za osebe na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča enostaven dostop vsem obiskovalcem.

Za kontakt jih lahko pokličete na številko 24213782 ali pa obiščete njihovo spletno stran za več informacij o njihovi ponudbi in delovnem času.

Na Google My Business ima Knjižnica Studenci kar 7 mnenj, pri čemer je povprečna ocena 4.3/5. To kaže na zadovoljstvo obiskovalcev in kakovost storitev, ki jih ponuja knjižnica.

Zaradi svoje prijazne in pestre ponudbe gradiva ter odlične dostopnosti, je Knjižnica Studenci odlična destinacija za vse ljubitelje branja in tiste, ki iščejo prostor za učenje in raziskovanje. Če iščete mirno okolje za branje ali dostop do različnih virov informacij, vam toplo priporočamo, da obiščete Knjižnico Studenci in se prepričate sami. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran in jih kontaktirajte za dodatna vprašanja.

Go up