Korita Mostnice - Stara Fužina

Naslov: Mostnica, Stara Fužina, Slovenija.
Telefon: 45747590.
Spletna stran: bohinj.si.
Specialitete: Naravni rezervat.
Druge zanimive informacije: Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Pohodništvo, Otrokom prijazni pohodi, Primerno za otroke, Psi so dovoljeni.
Mnenja: Ta podjetje ima 908 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.7/5.

Lokacija od Korita Mostnice

Korita Mostnice so naravni rezervat, ki se nahaja v Stari Fužini, Slovenija. Ta čudovit kraj je znan po svojih naravnih lepotah in edinstveni pokrajini, ki privablja ljubitelje narave in pohodnike iz vsega sveta. Z naslovom Mostnica, Stara Fužina, Slovenija, je enostaven za dosego in ponuja nepozabno izkušnjo v objemu čudovite narave.

Obiskovalci lahko uživajo v sprehodu po urejenih poteh ob kristalno čisti reki Mostnici in občudujejo slikovite slapove in tolmune. Lokacija je primerna tudi za družine, saj je primerno za otroke in psi so dovoljeni. Poleg tega je vhod dostopen tudi osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem obiskovalcem enostaven dostop do naravnega rezervata.

Za več informacij in rezervacije lahko pokličete na Telefon: 45747590 ali obiščete uradno spletno stran Spletna stran: bohinj.si. Na spletni strani boste našli dodatne podrobnosti o vodenih turah, urniku delovanja in fotografijah, ki vam bodo pomagale pri načrtovanju vašega obiska.

Korita Mostnice je priljubljena turistična destinacija, ki je prejela veliko pozitivnih ocen. Z 908 mnenji na Google My Business in povprečno oceno 4.7/5, je jasno, da obiskovalci cenijo lepoto tega naravnega rezervata in kakovost storitev, ki jih ponuja.

Zato, če iščete popolno destinacijo za sprostitev v objemu narave, ne zamudite priložnosti obiskati Korita Mostnice. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se prepričate sami, zakaj je ta kraj tako priljubljen med obiskovalci. Ne odlašajte in izkusite čarobnost tega naravnega rezervata že danes

Go up