Športno društvo Šmartno ob Paki - Šmartno ob Paki

Naslov: Šmartno ob Paki 117, 3327 Šmartno ob Paki, Slovenija.
Telefon: 41693314.
Spletna stran: nksmartno1928.si.
Specialitete: Klub.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 11 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.9/5.

Lokacija od Športno društvo Šmartno ob Paki

Športno društvo Šmartno ob Paki je športni klub, ki je v središču športne dejavnosti v Šmartnem ob Paki. Ustanovljen je bil leta 1928 in je dom več kot enajstih športnih sekcij, ki pokrivajo različne športe, kot so nogomet, košarka, atletika in tenis.

Klub je lociran na Šmartno ob Paki 117, 3327 Šmartno ob Paki, Slovenija. Ima tudi telefonsko številko 41693314 in spletno stran nksmartno1928.si. Športno društvo Šmartno ob Paki je dostopno invalidskim osebam in ima na voljo parkirnišča.

Med specialiteto klub štejejo športne sekcije, ki jih sestavlja več kot 11 športnih dejavnosti. V klubu je mogoče trenirati in tekmovati v nogometu, košarki, atletiki, tenisu, gimnastiki in drugih športih. Klub ponuja tudi rekreacijske aktivnosti za otroke in odrasle.

Športno društvo Šmartno ob Paki je prejel 11 mnenj na Google My Business s povprečno oceno 4.9/5. To kaže na zelo visoko raven zadovoljstva uporabnikov in njihovo pozitivno izkušnjo s klubom.

Klub je v središču športne dejavnosti v Šmartnem ob Paki in je idealen za tiste, ki iščejo možnosti za treniranje in tekmovanje v športih. Za več informacij o klubu in sekcijah lahko obiščete spletno stran nksmartno1928.si. Oceno kluba in izkušnje uporabnikov lahko preverite tudi na Google My Business.

Klub je dostopen in vključujoč, saj ima parkirišča in je dostopen invalidskim osebam. Zato je idealen tudi za tiste, ki iščejo dostopno športno dejavnost.

V skupnem povzemanju lahko rečemo, da je Športno društvo Šmartno ob Paki izjemno primerno za tiste, ki želijo delati v športu in si prizadevajo za napredek in razvoj v svoji športni dejavnosti. Klub ponuja različne športe in rekreacijske aktivnosti ter je dostopen in vključujoč. Zato bi jih lahko priporočili vsakomur, ki išče možnosti za športno aktivnost v Šmartnem ob Paki. Obisk spletne strani nksmartno1928.si je zagotovo vreden, da se seznanite bolj natančno z morebitnim sodelovanjem z klubom.

Go up