MLADINSKI CENTER ŠMARTNO OB PAKI - Šmartno ob Paki

Naslov: Šmartno ob Paki 13, 3327 Šmartno ob Paki, Slovenija.
Telefon: 64167940.
Spletna stran: mcsmartnoobpaki.si.
Specialitete: Hostel, Mladinski center.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od MLADINSKI CENTER ŠMARTNO OB PAKI

MLADINSKI CENTER ŠMARTNO OB PAKI je v Sloveniji znan po svojih ponudbah hostla in mladinskega centra. Naslov teh ponudb je Šmartno ob Paki 13, 3327 Šmartno ob Paki, Slovenija.

Če želiš kontaktirati MLADINSKI CENTER ŠMARTNO OB PAKI, lahko jih pokličeš na številko 64167940. Če pa želiš preučiti njihovo ponudbo in storitve, lahko obiščeš njihovo spletno stran mcsmartnoobpaki.si.

Med specialitetami MLADINSKI CENTER ŠMARTNO OB PAKI sta hostel in mladinski center. Gre za sodobno opremljen objekt, ki ponuja sodobno in udobno prenočišča za mlade in tiste, ki iščejo poceni prenočišče.

MLADINSKI CENTER ŠMARTNO OB PAKI je dobro lociran in je primeren za tiste, ki iščejo prenočišče v tem predelu Slovenije. Okolica je primerna za rekreacijo in turizem, zato je MLADINSKI CENTER ŠMARTNO OB PAKI dober izbor za tiste, ki iščejo pustolovščine in razvedrilo.

Čeprav ima MLADINSKI CENTER ŠMARTNO OB PAKI še 0 mnenj na Google My Business, lahko zaupamo v njihovo kvaliteto storitev. Povprečno mnenje jih še ni, a lahko verjameš, da bodo s svojo ponudbo in storitvami zadovoljili tvoje pričakovanje.

Če iščeš sodobno in udobno prenočišče v Sloveniji, je MLADINSKI CENTER ŠMARTNO OB PAKI dober izbor. Obišči njihovo spletno stran in si oglej njihovo ponudbo. Ne boš razočaran.

Go up