Slap Savica - Bohinjsko jezero

Naslov: 4265 Bohinjsko jezero, Slovenija.
Telefon: 31679935.
Spletna stran: tdbohinj.si.
Specialitete: Naravni rezervat, Turistična znamenitost.
Druge zanimive informacije: Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Pohodništvo, Javne sanitarije, Mize za piknik, Otrokom prijazni pohodi, Primerno za otroke, Psi so dovoljeni.
Mnenja: Ta podjetje ima 1711 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Slap Savica

Slap Savica je naravni rezervat in turistična znamenitost, ki se nahaja na naslovu 4265 Bohinjsko jezero, Slovenija. Ta čudoviti slap je priljubljena destinacija za obiskovalce, ki iščejo mirno in naravno okolje.

Slap Savica je dostopen osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem obiskovalcem enostaven dostop do te naravne lepote. Poleg tega je na voljo tudi pohodniške poti in mize za piknik, kar naredi obisk še bolj prijeten in sproščujoč.

Za tiste, ki potujejo z otroki, je Slap Savica prijazen kraj, saj so na voljo otrokom prijazni pohodi in aktivnosti. Prav tako so dovoljeni psi, kar omogoča tudi štirinožnim prijateljem uživanje v naravi.

Na spletni strani tdbohinj.si lahko najdete več informacij o Slapu Savica in rezervirate svoj obisk. Ta podjetje ima 1711 mnenj na Google My Business, s povprečno oceno 4.5/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev.

Zaradi svoje lepote in dostopnosti je Slap Savica odlična destinacija za vse ljubitelje narave in miru. Če iščete sprostitev in edinstveno doživetje v naravi, ne zamudite priložnosti obiska tega čudovitega naravnega rezervata.

Ne odlašajte in obiščite Slap Savica še danes Za več informacij obiščite njihovo spletno stran in rezervirajte svoj obisk.

Go up