Prostovoljno gasilsko društvo Šmartno ob Paki - Šmartno ob Paki

Naslov: Šmartno ob Paki 13, 3327 Šmartno ob Paki, Slovenija.
Telefon: 35885034.
Spletna stran: facebook.com.
Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od Prostovoljno gasilsko društvo Šmartno ob Paki

Prostovoljno gasilsko društvo Šmartno ob Paki je ena izmed gasilskih postaj v Sloveniji, ki se nahaja v idilični vasici Šmartno ob Paki. Oznanjeno je že leta 1926 in je sestavljeno iz prostovoljnih članov, ki skrbijo za varnost in varstvo ozemlja.

Naslov: Šmartno ob Paki 13, 3327 Šmartno ob Paki, Slovenija.
Telefon: 35885034
Spletna stran: facebook.com

Specialitete te gasilske postaje so izjemno dobro organizirane in usposobljene ekipe, ki so vedno pripravljene na vsako nujno situacijo. Uradno potrjene metode in tehnologije so na voljo za učinkovito izvajanje nalog.

Druge zanimive informacije o Prostovoljnem gasilskem društvu Šmartno ob Paki so dostopna parkirišča za obiskovalce in dostopnost za osebe z invalidskimi vozički, tako v parkirišču kot v sami gasilski postaji.

Mnenja o tej gasilski postaji na Google My Business so zelo pozitivna in povprečno dosega oceno 4/5.

Če iščete zanesljivo in učinkovito gasilsko postajo v Sloveniji, je Prostovoljno gasilsko društvo Šmartno ob Paki idealna izbira. Obiskite njihovo spletno stran facebook.com, da se seznanite z nadaljnjimi informacijami in se povežete z ekipo. Ne boste nikoli obžalovali, da ste se odločili za sodelovanje s temi izjemnimi prostovoljci

Go up