Bistriški grad (grad Slovenska Bistrica) - Slovenska Bistrica

Naslov: 2310 Slovenska Bistrica, Slovenija.

Specialitete: Grad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 13 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.2/5.

Lokacija od Bistriški grad (grad Slovenska Bistrica)

Bistriški grad (grad Slovenska Bistrica) 2310 Slovenska Bistrica, Slovenija

Bistriški grad, tudi imenovan grad Slovenska Bistrica, je eden pomembnejših zgodovinskih spomenikov v Sloveniji. Naslov gradu je 2310 Slovenska Bistrica, Slovenija. Tu lahko obiščete in uživate v njegovi lepoti in bogati zgodovini.

Zgradba se odlikuje po svojih arhitekturnih značilnostih, ki so mešanica gotike in renesanse. Zgrajen je bil v 13. stoletju in je bil prenovljen v 16. stoletju. Danes je Bistriški grad odprt za javnost in ponuja ogled muzejske zbirke, ki prikazuje življenje v gradu skozi stoletja. Med specialitetami gradu izstopa tudi lep park, ki obdaja grad in ustvarja idilično okolje za sprehode in odmor.

Grad je primeren tudi za obiske z otroki, saj ima na voljo igralne površine in ustrezno označevanje. Poleg tega je dostopen tudi osebam na invalidskih vozičkih, kar omogoča, da ga obiščejo vsi, ki si želijo spoznati to zgodovinsko znamenitost.

Če si želite več informacij o gradu, lahko pregledate njihovo spletno stran, ki trenutno ni dosegljiva. V primeru, da imate vprašanja ali zaželite več informacij, lahko kontaktirate grad po telefonu, ki trenutno ni dosegljiv.

Kljub temu, da trenutno nimamo dostopa do njihove spletne strani in telefonske številke, lahko o gradu dobimo veliko informacij iz 13 mnenj na Google My Business. Povprečno ocena je 4.2/5, kar kaže, da je grad zelo cenjen med obiskovalci. Mnenja pohvalijo lepoto gradu, njegovo zgodovino in prijetno okolje. Nekateri obiskovalci so tudi pohvalili prijaznost in pomočno osebje.

Za končno spodbudo, če si želite obiskati Bistriški grad, vam preporočamo, da se obrnite na njihovo spletno stran ali jih kontaktirate po telefonu, ko bosta dosegljiva. Obisk gradu bo vreden časa in vam bo omogočil, da se spoznate z bogato zgodovino in lepoto Slovenije.

Go up