Knjižnica Šentvid - Ljubljana - Šentvid

Naslov: Prušnikova Ul. 106, 1210 Ljubljana - Šentvid, Slovenija.
Telefon: 13085210.
Spletna stran: mklj.si.
Specialitete: Javna knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 24 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.3/5.

Lokacija od Knjižnica Šentvid

Knjižnica Šentvid je javna knjižnica, katera se nahaja na naslovu: Prušnikova Ul. 106, 1210 Ljubljana - Šentvid, Slovenija. Telefonski kontakt z njo je mogoč preko številke 13085210. Knjižnica ima tudi svojo spletno stran, dosegljivo na mklj.si.

Knjižnica Šentvid je znana po svojih bogatih zbirkah in raznolikosti ponudbe. Je primerna za obiskovalce vsakih starosti in interesov. Med specialitetami knjižnice so številni dogodki in dejavnosti, ki jih organizirajo za svoje obiskovalce.

Med drugimi je knjižnica dostopna tudi osebam s posebnimi potrebami. Parkirišče in vhod sta prilagojeni osebam na invalidskem vozičku. To je le ena izmed mnogih pozitivnih lastnosti knjižnice, ki si prizadeva za enakopravno dostopnost vsej javnosti.

Na spletni strani knjižnice lahko najdete podrobnejše informacije o njeni ponudbi in dejavnostih. Knjižnica ima tudi 24 mnenj na Google My Business s povprečnim mnenjem 4.3/5, kar kaže na zadovoljstvo njenih obiskovalcev.

Če iščete knjižnico, ki ponuja raznoliko in kakovostno berilo, dogodke in dejavnosti, ter omogoča enakopravno dostopnost vsem obiskovalcem, je Knjižnica Šentvid zelo priporočljiva. Za več informacij obiščite njeno spletno stran na mklj.si.

Go up