Okrožno sodišče Slovenj Gradec - Slovenj Gradec

Naslov: 2380 Slovenj Gradec, Slovenija.
Telefon: 28846800.
Spletna stran: sodisce.si.
Specialitete: Okrožni sodnik.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 63 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 3.7/5.

Lokacija od Okrožno sodišče Slovenj Gradec

Okrožno sodišče Slovenj Gradec je pomembno sodišče v Sloveniji, ki se nahaja na naslovu 2380 Slovenj Gradec, Slovenija. Lahko ga kontaktirate tudi po telefonu 28846800 ali preko spletne strani sodisce.si.

To sodišče je specializirano za delo okrožnega sodnika. Njegova glavna naloga je reševanje civilnih in kazenskih zadev, ki se odvijajo v njegovem okrožju. Je eno od 44 okrožnih sodišč v Sloveniji in zaposluje več sodnikov in drugih pravnih strokovnjakov.

Okrožno sodišče Slovenj Gradec je dostopno tudi osebam na invalidskem vozičku. Ima na voljo parkirišče in dostopen vhod. Te informacije so lahko zelo uporabne za osebe, ki imajo težave z mobilnostjo in potrebujejo dostop do sodišča.

Na spletni strani sodišča lahko najdete tudi več informacij o njegovih delovnih urah, sodnih postopkih in drugih relevantnih podatkih. Če iščete informacije o zadevah, ki jih obravnava sodišče, lahko tudi to počete preko spletne strani.

Na Google My Business ima sodišče 63 mnenj s povprečno oceno 3.7/5. To pomeni, da je sodišče prejemnik mešanih mnenj, vendar pretežno pozitivnih. Večina ljudi, ki so zapustili mnenje, je zadovoljna s hitrostjo in kvaliteto storitev sodišča.

Če iščete pomoč pri reševanju pravnih zadev v Slovenj Gradcu, bi lahko Okrožno sodišče Slovenj Gradec predstavljalo dobro možnost. Preporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in si ogledate, kaj lahko za vas naredijo. Kontaktirajte jih tudi preko telefona ali v posameznih primerih tudi osebno, če je to potrebno.

Go up