Knjižnica Ksaverja Meška Mislinja - Mislinja

Naslov: Šolska cesta 55, 2382 Mislinja, Slovenija.
Telefon: 28857433.
Spletna stran: sg.sik.si.
Specialitete: Javna knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 4 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.3/5.

Lokacija od Knjižnica Ksaverja Meška Mislinja

Knjižnica Ksaverja Meška Mislinja je javna knjižnica, ki nudi bogato zbirko literature in drugih virov znanja za svoje uporabnike. Nahaja se na Šolski cesti 55 v Mislinji in je dostopna tudi osebam na invalidskih vozičkih. Knjižnica ima na voljo tudi parkirišče za obiskovalce.

Knjižnica je poznana po svoji obsežni zbirki literature, vključno s knjigami, časopisi in digitalnimi viri. Uporabniki lahko tudi izposoja zvočne knjige, filme in glasbena dela. Knjižnica ponuja tudi različne storitve, kot so kopiranje in tiskanje dokumentov, dostop do interneta in svetovanje pri iskanju informacij.

Na spletni strani knjižnice sg.sik.si lahko najdete več informacij o njenih storitvah in zbirkah. Knjižnica ima tudi štiri mnenja na Google My Business s povprečnim mnenjem 4.3/5.

Če iščete knjižnico v Mislinji, je Knjižnica Ksaverja Meška vredna obiska. Njeno bogato zbirko literature in drugih virov znanja, dostopnost in pomožne storitve lahko pomagajo pri iskanju informacij in zabavi.

Priporočamo, da obiščete njeno spletno stran ali pa jo kontaktirate na številki 28857433 za več informacij. Knjižnica bi bila vesela, da vas sprejme in vam pomaga pri vaših iskalnih nalogah.

Go up