Župnija Mirna Peč - Mirna Peč

Naslov: Rožna ulica 10, 8216 Mirna Peč, Slovenija.
Telefon: 73078733.
Spletna stran: zupnija-mirnapec.si.
Specialitete: Verska ustanova.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 11 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Župnija Mirna Peč

Župnija Mirna Peč je verska ustanova, ki je locirana na Rožni ulici 10 v Mirni Peči, Sloveniji. Ima telefonsko številko 73078733 in spletno stran zupnija-mirnapec.si.

Ta verska ustanova je posebna zaradi svoje lepe lokacije v Mirni Peči in zaradi svoje bogate zgodovine. Župnija Mirna Peč je bila ustanovljena leta 1787 in je ena od najstarejših verskih ustanov v regiji. V župniji lahko najdete lepo arhitekturo in umetnost, ki pričajo o njeni bogati zgodovini.

Župnija Mirna Peč ima tudi nekaj posebnosti, kot je na primer dostopno parkirišče in vhod za osebe na invalidskem vozičku. To pomeni, da je župnija dostopna za vse in ponuja enako možnost za udeležbo v verskih dejavnostih.

Na spletni strani župnije lahko najdete več informacij o njenih dejavnostih in dogodkih. Sem lahko tudi najdete informacije o njeni zgodovini in arhitekturi. Če iščete versko skupnost v Mirni Peči, je župnija Mirna Peč dobra izbira.

Na Google My Business ima župnija 11 mnenj, s povprečnim mnenjem 4.5/5. To pomeni, da so ljudje z župnijo zelo zadovoljni in ji zaupajo.

Če iščete versko skupnost v Mirni Peči, se priporoča, da obiščete spletno stran župnije in se seznanite z njimi. Na spletni strani lahko najdete več informacij o njihovih dejavnostih in dogodkih, in se lahko tudi prijavite za njihove obvestila. Kontaktirajte jih preko njihove spletne strani in se pridružite njihovi verski skupnosti.

Go up