Skupnost Mladih - Mirna Peč

Naslov: Rogovila 1, 8216 Mirna Peč, Slovenija.
Telefon: 31264049.
Spletna stran: skupnostmladih.si.
Specialitete: -.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Skupnost Mladih

Skupnost Mladih je organizacija, ki ima svojo naslovnico na Rogovili 1, 8216 Mirna Peč, Slovenija. Njihov kontaktni telefon je 31264049, medtem ko je njihova spletna stran dostopna na skupnostmladih.si.

To društvo nima specializiranih področij, ampak je odprto za različne aktivnosti in projekte za mladino. Parkirišče je na voljo osebam na invalidskih vozičkih, kar daje družbi večjo dostopnost.

Čeprav Skupnost Mladih trenutno nima mnenj na Google My Business, lahko o njih izvemo več preko njihove spletne strani. Njihova vizija in misija sta namenjeni pomoči in razvoju mladih v lokalni skupnosti. Organizirajo različne dogodke in delavnice, ki omogočajo mladim, da razvijajo svoje sposobnosti in se povežejo z drugimi.

Za osebo, ki išče informacije o Skupnosti Mladih, je pomembno vedeti, da je to organizacija, ki se posveča mladim in njihovemu razvoju. Njihova lokacija v središču mesta Mirna Peč je izredno primernega, saj omogoča lažji dostop za vse interesente.

Ker Skupnost Mladih trenutno nima povprečne ocene na podlagi mnenj, je to tudi dobra priložnost, da bi pomagali organizaciji in njihovim prizadevanjem za mladino. Če si želite več informacij o njihovih aktivnostih in projektih, jih lahko kontaktirate preko njihove spletne strani ali jih obiščete neposredno na naslovnici.

V končni fazi bom preporočal, da obiščete spletno stran Skupnosti Mladih in se seznanite z njihovimi nameni in dejavnostmi. Če iščete možnosti za razvoj in povezovanje z drugimi mladimi v lokalni skupnosti, je Skupnost Mladih izjemna izbira. Kontaktirajte jih danes in se pridružite njihovim dejavnostim

Go up