Dežela kozolcev - Šentrupert

Naslov: Šentrupert 5, 8232 Šentrupert, Slovenija.
Telefon: 82052855.
Spletna stran: dezelakozolcev.si.
Specialitete: Muzej na prostem, Osnovna šola, Rekreacija, Tehnična šola, Turistična znamenitost.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Toaleta, Restavracija, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 42 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.7/5.

Lokacija od Dežela kozolcev

Dežela kozolcev je posebno mesto, ki se nahaja na naslovu: Šentrupert 5, 8232 Šentrupert, Slovenija. Lahko si ogledate njihovo spletno stran <a href="http://www.dezelakozolcev.si/">dezelakozolcev.si</a> ali jih pokličete na številko <a href=tel:82052855>82052855

Dežela kozolcev je primerna za vse oblike obiskovalcev, saj ima na voljo parkirišče, dostopno tudi osebam na invalidskih vozičkih, sanitarije, tudi dostopne osebam na invalidskih vozičkih, vhod, ki je dostopen osebam na invalidskih vozičkih, stranišče, restavracijo in je primerna tudi za otroke.

Ta podjetje ima 42 mnenj na Google My Business, s povprečno oceno 4.7/5.

Dežela kozolcev ponuja edinstveno izkušnjo v slovenskem okolju. Obiskovalci se lahko spoznajo z zgodovino in kulturo kozolcev, se učijo v osnovni in tehnični šoli, uživajo v rekreaciji in se odpočijejo v restavraciji.

Zaradi edinstvenih znamenitosti in izkušnj, ki jih ponuja Dežela kozolcev, vas priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran dezelakozolcev.si in začnete načrtovati svoj obisk.

Go up