Knjižnica Šentrupert - Šentrupert

Naslov: Šentrupert 89, 3271 Šentrupert, Slovenija.

Spletna stran: knjiznica-lasko.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Knjižnica Šentrupert

Knjižnica Šentrupert Šentrupert 89, 3271 Šentrupert, Slovenija

Knjižnica Šentrupert je ena izmed specializiranih knjižnic v Sloveniji, ki se nahaja na naslovu Šentrupert 89, 3271 Šentrupert, Slovenija. Če iščete ugodno in primerno mesto za branje in izposojo knjig, je Knjižnica Šentrupert izvrsten izbor.

Ta knjižnica je znana po svojih obsežnih zbirkah knjig in drugih publikacij, zato je primerna za vse, od otrok do odraslih. Imajo tudi dostopno parkirišče in so prilagojeni za osebe, ki uporabljajo invalidska vozila. Knjižnica je odprta za javnost in ponuja številne storitve, kot so izposoja knjig, bralni koti in tudi dostop do računalnikov in internetna povezava.

Če iščete knjižnico s široko paleto storitev in ponudb, je Knjižnica Šentrupert odličen izbor. Na voljo so tudi različni programi in dejavnosti za vse starostne skupine. Knjižnica je priljubljena med lokalnim prebivalstvom in obiskovalci, zato je vredno obiskati in uživati v njenih storitvah.

Na trenutek je na spletni strani knjiznica-lasko.si brez registriranih mnenj na Google My Business. To pa ne vpliva na kakovost njihovih storitev in nudi možnost, da boste kot prvi pustili svoje mnenje.

Povprečno mnenje je 0/5, vendar to ne odraža dejanske kakovosti njihovih storitev. Čeprav trenutno ni registriranih mnenj, je Knjižnica Šentrupert vredna obiska in ocene. Knjižnica ponuja obsežno zbirko knjig in drugih publikacij, dostopno parkirišče in prilagojenost za invalidska vozila, ter številne druge storitve in programske dejavnosti.

Knjižnica Šentrupert je torej izvrsten izbor za vse, ki iščejo ugodno in primerno mesto za branje in izposojo knjig. Če iščete še več informacij o knjižnici in njenih storitvah, se priporoča, da obiščete njihovo spletno stran ali jih kontaktirate neposredno. Ne boste razočarani

Go up