Kulturni dom Mirna - Mirna

Naslov: Sokolska ulica 2, 8233 Mirna, Slovenija.

Specialitete: Spomenik zgodovinskega pomena.
Druge zanimive informacije: Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Kulturni dom Mirna

Kulturni dom Mirna Sokolska ulica 2, 8233 Mirna, Slovenija

Kulturni dom Mirna, ki se nahaja na Naslovu: Sokolska ulica 2, 8233 Mirna, Slovenija, je kulturno središče, ki ima poseben zgodovinski pomen (Specialitete: Spomenik zgodovinskega pomena). To mesto je primerno tudi za otroke (Druge zanimive informacije: Primerno za otroke).

Čeprav na Google My Business še niso na voljo mnenj (Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business) in je trenutno povprečno ocena 0/5 (Povprečno mnenje: 0/5.), lahko obiščete to kulturno središče in ocenite sami. Kulturni dom Mirna je v središču mesta Mirna in je zato zelo dostopno. Obiskovalci lahko parkirajo v bližini središča.

Kulturni dom Mirna ponuja različne dogodke, kot so koncerti, razstave, predstave in druge kulturne dejavnosti. Vsak mesec imajo na sporedu nov program dogodkov. Obiskovalci lahko tudi izposodijo prostore za svoje dogodke ali se pridružijo različnim delavnicam in tečajem, ki jih organizirajo.

Če iščete dogodek, ki bo zanimiv tako za otroke kot tudi za odrasle, je Kulturni dom Mirna dobra izbira. V prihodnosti bodo v načrtu še več zanimivih dejavnosti, ki bodo še bolj povečale njegovo priljubljenost.

Če ste zainteresirani za več informacij o dogodkih in dejavnostih, ki jih ponuja Kulturni dom Mirna, jih lahko najdete na njihovi spletni strani (página web). Če ste na spletni strani, lahko tudi steš izpolnite spodnji obrazec za prejem informacij o prihajajočih dogodkih in dejavnostih.

Za končno oceno in mnenje jih lahko obiščete neposredno v Kulturnem domu Mirna ali pa jih ogreste na njihovi spletni strani. Hvala, da ste prebrali to oceno in upamo, da boste obiskali Kulturni dom Mirna v bližnji prihodnosti.

Go up