Muzej Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka - Mirna Peč

Naslov: Trg 8, 8216 Mirna Peč, Slovenija.
Telefon: 73078120.
Spletna stran: muzejslakpavcek.si.
Specialitete: Muzej.
Druge zanimive informacije: Izreka se, da je v lasti ženske, Nastopi v živo, Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Pripomočki za osebe z okvaro sluha, Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Toaleta, Wi-Fi, Wi-Fi, Restavracija, Primerno za družine, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 236 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.8/5.

Lokacija od Muzej Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka

Muzej Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka je muzej, ki se nahaja na Trgu 8 v Mirni Peči, Sloveniji. Muzej je v lasti ženske in je specializiran za žive predstavitve, parkirišča, dostopna osebam na invalidskih vozičkih, pripomočke za osebe z okvaro sluha, sanitarije, dostopne osebam na invalidskih vozičkih, vhod, dostopen osebam na invalidskih vozičkih, toaleto, Wi-Fi, restavracijo, primerno za družine in otroke.

Muzej je znan po svojih zbirkah in izreki se, da je v lasti ženske. V muzeju lahko obiskovalci doživijo žive predstavitve in se poglobijo v zgodovino in kulturo regije. Parkirišča so na voljo za obiskovalce, ki prihajajo s svojim vozilom, in so dostopna tudi osebam na invalidskih vozičkih. Pripomočki za osebe z okvaro sluha so na voljo, da omogočijo, da vsi obiskovalci enako uživajo v izkušnji muzeja.

Sanitarije so tudi dostopne osebam na invalidskih vozičkih, da zagotovimo, da so vse potrebe obiskovalcev zadovoljene. Vhod v muzej je tudi dostopen osebam na invalidskih vozičkih, da omogočimo enostaven dostop za vse. Toaleta je na voljo v muzeju, da zagotovimo, da so obiskovalci udobni med svojim obiskom. Wi-Fi je na voljo v muzeju, da omogočimo, da se obiskovalci povezujejo s svetom zunaj. Restavracija je tudi na voljo, da obiskovalci lahko uživajo v hrani in pijači med svojim obiskom.

Muzej Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka je primeren tako za družine kot tudi za otroke. Obiskovalci lahko uživajo v živahnih predstavitvah in se poglobijo v zgodovino in kulturo regije. Restavracija in sanitarije sta na voljo, da zagotovimo, da so potrebe obiskovalcev povsem zadovoljene. Wi-Fi je na voljo, da lahko obiskovalci ostanejo povezani s svetom zunaj.

Muzej ima 236 mnenj na Google My Business in povprečno mnenje 4.8/5. To pomeni, da so obiskovalci zadovoljni s svojo izkušnjo v muzeju in bi ga priporočali drugim. Če iščete muzej, ki nudi žive predstavitve in poglobljen pogled v zgodovino in kulturo regije, je Muzej Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka izvrsten izbor.

Recommendation:

Če iščete muzej, ki nudi žive predstavitve in poglobljen pogled v zgodovino in kulturo regije, se priporočamo, da obiščete Muzej Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka. Na njihovi spletni strani muzejslakpavcek.si lahko poiščete več informacij in kontaktirate jih.

Go up