Grad Podčetrtek - Podčetrtek

Naslov: Grad Podčetrtek15, Cesta na Grad 37, 3254 Podčetrtek, Slovenija.

Specialitete: Grad, Turistična znamenitost.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 342 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 3.8/5.

Lokacija od Grad Podčetrtek

Grad Podčetrtek Grad Podčetrtek15, Cesta na Grad 37, 3254 Podčetrtek, Slovenija

Grad Podčetrtek je grad in turistična znamenitost, ki se nahaja na naslovu Grad Podčetrtek 15, Cesta na Grad 37, 3254 Podčetrtek, Slovenija. Gre za zanimivo mesto, ki je dostopno tudi osebam, ki uporabljajo invalidski voziček, saj ima na voljo parkirišče in dostopen vhod.

Ta turistična znamenitost je prejela 342 mnenj na Google My Business, s povprečno oceno 3.8/5. To kaže, da je večina obiskovalcev zadovoljna s svojo izkušnjo.

Grad Podčetrtek ponuja edinstveno in zgodovinsko izkušnjo, ki je vredna ogleda. Med pomembnimi znamenitostmi so:

  • Zgodovinske stene in arhitektura
  • Umetniška dela in razstave
  • Preglednice in vodene oglede

Za obiskovalce, ki potrebujejo več informacij, je na voljo tudi spletna stran, kjer lahko poiščejo dodatne podatke o gradovem naslovu, kontaktnih podatkih in drugih zanimivih informacijah.

Priporočamo, da obiskovalci preden pridejo, poiščejo informacije o vstopnini, času delovanja in drugih morebitnih omejitvah.

Če iščete edinstveno in zgodovinsko izkušnjo, je Grad Podčetrtek prava izbira. Obiščite njegovo spletno stran in se seznanite z vsemi, kar ima to znamenitost na ponudbi.

Kontaktirajte Grad Podčetrtek čim prej, da boste lahko vam pomagali pri načrtovanju vaše turistične izkušnje.

Go up