Terme Olimia - Podčetrtek

Naslov: Zdraviliška cesta 24, 3254 Podčetrtek, Slovenija.
Telefon: 38297000.
Spletna stran: terme-olimia.com.
Specialitete: Zdravilišče, Prostor za kampiranje, Hotel, Masažni terapevt, Javni bazen, Restavracija, Savna, Kopališče, Vodni park, Wellness center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Restavracija, Savna, Toaleta, Debetne kartice, Mobilno plačevanje prek tehnologije NFC, Kreditne kartice.
Mnenja: Ta podjetje ima 7682 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od Terme Olimia

Terme Olimia je pomembno zdravilišče, ki se nahaja na naslovu Zdraviliška cesta 24, 3254 Podčetrtek, Slovenija. Lahko se jih kontaktira tudi po telefonu na številki 38297000 ali pa preko spletne strani terme-olimia.com.

Specialitete Terme Olimia so zdravilišče, prostor za kampiranje, hotel, masažni terapevt, javni bazen, restavracija, savna, kopališče, vodni park in wellness center. To so idealna mesta za oddih in relaksacijo.

Med drugimi zanimivimi informacijami so na voljo parkirišča, dostopna so osebam na invalidskem vozičku, sanitarije, vhod, restavracija in savna so tudi dostopni osebam na invalidskem vozičku. Obstajajo tudi toalete, dostopne mobilnim plačilom prek tehnologije NFC in sprejemajo tudi plačilne kartice.

Terme Olimia ima na Google My Business 7682 mnenj in povprečno oceno 4.6/5. To kaže, da so zadovoljni gostje, ki so obiskali to zdravilišče.

Če iščete primerno zdravilišče za oddih in relaksacijo, se priporoča, da pogledate Terme Olimia. Na spletni strani lahko najdete več informacij in se lahko tudi prejete.

Go up