Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah - Zdravstvena postaja Podčetrtek - Podčetrtek

Naslov: Trška cesta 67, 3254 Podčetrtek, Slovenija.
Telefon: 38183680.
Spletna stran: zd-smarje.si.
Specialitete: Javni medicinski center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Toaleta, Sprejemajo nove bolnike.
Mnenja: Ta podjetje ima 8 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah - Zdravstvena postaja Podčetrtek

Že ste iskali informacije o javnem zdravstvenem centru Šmarje pri Jelšah - zdravstveni postaji Podčetrtek Potem ste prišli na pravo mesto Leži na lokaciji Trška cesta 67, 3254 Podčetrtek, Slovenija in ima telefonsko številko 38183680. Če želite več informacij, lahko obiščete njihovo spletno stran: zd-smarje.si.

To je splošni javni medicinski center, ki nudi več specialitetam. Parkirišče je na voljo vsem obiskovalcem, vključno tistim, ki uporabljajo invalidski voziček. Sanitarije so tudi prilagojene za uporabo osebam na invalidskih vozičkih. Glavni vhod je prilagojen za uporabo oseb na invalidskih vozičkih in ima tudi prilagojene stranišča ter toaletno sobo. Sprejemajo nove bolnike in imajo trenutno oceno 5/5 na podlagi osmih mnenj na Google My Business.

Če ste v iskanju zdravstvenega centra v Podčetrtku, je zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah zdravstvena postaja Podčetrtek dobra izbira. Njihova lokacija je centralna in z lahkim dostopom za vse obiskovalce, vključno tistih z omejeno mobilnostjo. Njihova spletna stran ponuja več informacij o storitvah, ki jih nudijo in o načinu rezerviranja pregledov.

Več informacij o njihovih storitvah in operativnih urah je na voljo na njihovi spletni strani. Če imate kakršen koli vprašalj, jih lahko kontaktirate tudi neposredno s telefonom.

V končni fazi vas ohrabrimo, da obiščete njihovo spletno stran zd-smarje.si in se seznanite s storitvami, ki jih nudijo. Ocena 5/5 na podlagi osmih mnenj na Google My Business je zelo obetavna in kaže, da je to zdravstveni center, ki zagotavlja visoko kakovostno nego svojih pacientov. Ne zamudite, da poiščete več informacij in se skontaktirate z njimi danes

Go up