Kulturni dom Bovec - Bovec

Naslov: Ledina 6, 5230 Bovec, Slovenija.
Telefon: 53886758.
Spletna stran: kdbovec.si.
Specialitete: Kultura.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 20 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od Kulturni dom Bovec

Kulturni dom Bovec je center za kulturo in umetnost, ki se nahaja v Ledini 6, 5230 Bovec, Slovenija. Kontaktirajte jih po telefonu na številki 53886758 ali preko spletne strani kdbovec.si.

Kulturni dom Bovec ponuja raznovrsten program kulturnih dejavnosti, kot so koncerti, gledališke predstave, predavanja in delavnice. Je tudi znan po svojih prostorih, ki so primerni za različne dogodke, kot so poroke, konference in podobno.

Eden od glavnih lastnosti Kulturnega doma Bovec je njegova dostopnost za osebe na invalidskem vozičku. Parkirišče in vhod sta namreč prilagojeni za takšne potrebe.

Na spletni strani lahko najdete podrobnejše informacije o njihovem programu in morebitnih dogodkih, ki jih bodo v prihodnosti priredili. Obstaja tudi možnost, da se preko strani za njihovo novico in aktualne informacije.

Druge zanimive informacije o Kulturnem domu Bovec vključujejo tudi povprečno oceno 4.6/5 na podlagi 20 mnenj na Google My Business. To kaže, da so obiskovalci zadovoljni s svojimi izkušnjami in oceno visoko ocenjujejo njihovo delo.

Če iščete kulturno dejavnost v okolici Bovca, je Kulturni dom Bovec zelo priporočljiv. Dosegljiv je po telefonu ali preko spletne strani, kjer lahko poiščete informacije o njihovem programu in morebitnih dogodkih. Zaradi svoje dostopnosti in visoke ocene je to mesto, kjer boste lahko doživeli kakovostno kulturno izkušnjo. Zato jih vam priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se povežete z njimi.

Go up