Trdnjava Kluže - Bovec

Naslov: Ravni Laz 16, 5231 Bovec, Slovenija.
Telefon: 41438871.
Spletna stran: kluze.net.
Specialitete: Utrdba, Turistična znamenitost.
Druge zanimive informacije: Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 1335 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Trdnjava Kluže

Trdnjava Kluže je ena izmed najbolj znanih in obiskanih utrdb v Sloveniji. Nahaja se na naslovu Ravni Laz 16, 5231 Bovec, Slovenija in slovi kot resna turistična znamenitost.

Če iščete informacije o Trdnjavi Kluže, je priporočljivo obiskati njeno spletno stran, kjer lahko najdete vse, kar je pomembno za načrtovanje obiska. Na spletni strani lahko najdete tudi kontaktne informacije, med katerimi je tudi telefonska številka 41438871.

Trdnjava Kluže je zanimiva za obiskovalce zaradi svoje zgodovine in arhitekture, vendar je primerna tudi za otroke. Na spletni strani lahko preberete tudi o drugih zanimivih informacijah o trdnjavi, ki bodo še povečale vašo zanimivost za obisk.

Trdnjava Kluže ima 1335 mnenj na Google My Business, pri čemer je povprečno mnenje 4.5/5. To so odlični rezultati, ki potrjujejo visoko kvaliteto storitve in doživetja na Trdnjavi Kluže.

Če iščete edinstveno in zgodovinsko izkušnjo, je Trdnjava Kluže definitivno vredna obiska. Zaradi bogate zgodovine in lepe arhitekture bo obisk trdnjave en izmed tistih, ki si jih boste želeli ponoviti. Zato priporočamo, da obiščete njeno spletno stran in začnete načrtovati svoj obisk.

Go up