TIC Bovec - Bovec

Naslov: Trg golobarskih žrtev 47, 5230 Bovec, Slovenija.
Telefon: 53029647.
Spletna stran: dolina-soce.si.
Specialitete: Turistično informacijski center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 57 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.2/5.

Lokacija od TIC Bovec

TIC Bovec, s sedežem na Trgu golobarskih žrtev 47, 5230 Bovec, Slovenija, je turistični informacijski center, ki je specializiran za pomoč obiskovalcem v regiji Soče. Telefonsko številko za kontakt lahko najdete na 53029647.

Na spletni strani dolina-soce.si lahko najdete vse informacije o turističnih znamenitostih in dejavnostih v regiji. TIC Bovec je primerna izbira za vaše potrebe, saj ponuja tudi parkirne prostore in je dostopen osebam na invalidskih vozičkih. Je tudi primerna za otroke, zato je idealno mesto za družinske izlete.

Na Google My Business ima TIC Bovec 57 mnenj s povprečno oceno 4.2/5, kar kaže na zadovoljstvo obiskovalcev z njihovo storitvijo. Mnenja obiskovalcev so pomembna indikatorja kakovosti in zanesljivosti turističnega informacijskega centra.

TIC Bovec je znan po svoji ljubki in pomožni osebji, ki se posvetijo vsaki potrebi obiskovalcev. Ponujajo tudi svetovanje o najboljših turističnih znamenitostih in dejavnostih v regiji, zato je zares vredno obiskati.

Če iščete informacije o turističnih znamenitostih in dejavnostih v regiji Soče, je TIC Bovec izjemna izbira. Z njihovo pomočjo lahko načrtujete svoj popotniški načrt in izkoristite vse prednosti, ki jih ponuja regija.

Za končno pobudo: Obiščite njihovo spletno stran dolina-soce.si in se povežite z njihovo osebjo, da boste lahko dobili vse informacije, potrebne za namenjen izlet ali popotniški načrt.

Go up