Kulturni dom Šmarje pri Jelšah - Šmarje pri Jelšah

Naslov: Aškerčev trg 19, 3240 Šmarje pri Jelšah, Slovenija.

Spletna stran: kspj.si.
Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 58 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.8/5.

Lokacija od Kulturni dom Šmarje pri Jelšah

Kulturni dom Šmarje pri Jelšah Aškerčev trg 19, 3240 Šmarje pri Jelšah, Slovenija

Kulturni dom Šmarje pri Jelšah je kulturni center, ki se nahaja na Aškerčevem trgu 19, 3240 Šmarje pri Jelšah, Slovenija. Je primerno mesto za kulturne dejavnosti in dogodke v občini Šmarje pri Jelšah.

To podjetje ima 58 mnenj na Google My Business in povprečno mnenje 4.8/5. To kaže, da so obiskovalci zadovoljni s storitvami in ponudbo kulturnega centra.

Kulturni dom ima na voljo parkirišče in vhod dostopen osebam na invalidskem vozičku. To pove, da so vseje osebe dobrodošle in da so storitve dostopne tudi za osebe z omejeno mobilnostjo.

Na spletni strani kspj.si lahko najdete več informacij o aktivnostih in dogodkih, ki jih pripravljajo v kulturnem centru. Tu lahko tudi najdete informacije o najemu dvoran in drugih storitvah, ki jih ponujajo.

Specialitete kulturnega centra so kulturne dejavnosti in dogodki, ki jih pripravljajo. To lahko vključuje koncerte, predstave, razstave in druge kulturne aktivnosti. V kulturnem centru lahko tudi najdete knjižnico in informacijski center.

Druge zanimive informacije o kulturnem centru so, da imajo na voljo različne storitve za društva in organizacije, ki želijo izvedati svoje dogodke v kulturnem centru. Lahko tudi najdete informacije o prostovoljstvu in drugih načinih, kako se lahko vključite v dejavnosti kulturnega centra.

V končni fazi vam svetujem, da obiščete spletno stran kulturnega centra in si ogledate aktivnosti in dogodke, ki jih pripravljajo. Če ste zainteresirani za najem dvorane ali drugih storitvah, lahko tudi kontaktirate kulturni center preko spletne strani ali po telefonu. Kulturni center je primerno mesto za vse, ki iščejo kulturne dogodke in dejavnosti v občini Šmarje pri Jelšah.

Go up