Bike Center Moravske Toplice - Moravske Toplice

Naslov: Kranjčeva ulica 8, 9226 Moravske Toplice, Slovenija.
Telefon: 31333377.
Spletna stran: moravske-toplice.com.
Specialitete: Izposoja koles.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 1/5.

Lokacija od Bike Center Moravske Toplice

Bike Center Moravske Toplice, ki se nahaja na Kranjčevi ulici 8, 9226 Moravske Toplice, Slovenija, je izjemno uporabno podjetje za vse, ki iščejo kolesarske rešitve. Telefonski kontakt je številka 31333377.

Tukaj lahko najdete veliko izbor koles za izposojo, zato je to idealno mesto, če želite raziskati okolico na ekološki način. Specialitete Bike Center Moravske Toplice so natančneje Izposoja koles.

Poleg tega, da je kraj izjemno gostoljuben, je tudi dostopen osebam z invalidskimi vozički. Parkirišče in vhod sta namreč prilagojena za takšno potrebo. To je zelo pomembno, saj vsi morajo imeti enak dostop do kolesarskih rešitev, ne glede na svoje okoliščine.

Na spletni strani moravske-toplice.com lahko najdete več informacij o izposoji koles in drugih storitvah. Če želite poglobljeno spoznati mnenja uporabnikov, lahko preverite 1 mnenje na Google My Business in povprečno oceno 1/5.

Kljub temu, da je povprečna ocena nekoliko nižja, je Bike Center Moravske Toplice vredno obiska. Če ste na poti skozi to območje ali iščete kolesarske rešitve, je to idealno mesto, da si sposodite kolo in uživate v naravi. Ocena uporabnikov je subjektivna in lahko seveda vam ustreza več kot drugim.

Zato vas srčno priporočamo, da obiščete Bike Center Moravske Toplice in si sposodite kolo. Za več informacij lahko obiščete njihovo spletno stran moravske-toplice.com.

Go up