Vrtci občine Moravske Toplice - Moravske Toplice

Naslov: Dolga ulica 29a, 9226 Moravske Toplice, Slovenija.
Telefon: 25381470.
Spletna stran: mojvrtec.com.
Specialitete: Vrtec.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 3.3/5.

Lokacija od Vrtci občine Moravske Toplice

Sure, I'd be happy to help you with that Here's what I know about Vrtci občine Moravske Toplice located at Naslov: Dolga ulica 29a, 9226 Moravske Toplice, Slovenija., with phone number 25381470 and website mojvrtec.com.

Vrtci občine Moravske Toplice je javni zavod, ki se nahaja v Mirni toplici. Njihova glavna dejavnost je vrtec. Naslov javnega zavoda je Dolga ulica 29a, 9226 Moravske Toplice, Slovenija. Na njihovi spletni strani mojvrtec.com lahko najdete več informacij o njihovi dejavnosti in storitvah.

Na naslovu Dolga ulica 29a imajo na voljo parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku. Tudi vhod je dostopen osebam na invalidskem vozičku. Na Google My Business imajo 3 mnenj, s povprečno oceno 3.3/5.

Zavod Vrtci občine Moravske Toplice je zelo pomembno mesto za otroško vzgojo in izobraževanje. Njihova dejavnost je namenjena predvsem otrokom, ki obiskujejo vrtec. Ustanova ima strokovno osebje, ki skrbi za razvoj in izobraževanje otrok.

Poleg tega, da je zavod Vrtci občine Moravske Toplice primerno mesto za otroško vzgojo in izobraževanje, je tudi dobro dostopen. Ustanova se nahaja v središču mesta Mirna toplica, kjer je dobra infrastruktura in je zato zlahka dostopen z javnim prevozom ali z osebnim avtomobilom.

Če iščete ustanovo, ki skrbi za otroško vzgojo in izobraževanje, je zavod Vrtci občine Moravske Toplice dober izbor. Na njihovi spletni strani mojvrtec.com lahko najdete več informacij in se lahko tudi prijavite za njihove storitve.

Kontaktirajte jih danes in začnite sodelovati z eno od najboljših ustanov za otroško vzgojo in izobraževanje v Mirni toplici

Go up