TIC - Turistično informativni center Moravske Toplice - Moravske Toplice

Naslov: Kranjčeva ulica 8, 9226 Moravske Toplice, Slovenija.
Telefon: 40829870.
Spletna stran: visitmoravsketoplice.com.
Specialitete: Turistično informacijski center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 68 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od TIC - Turistično informativni center Moravske Toplice

TIC - Turistično informativni center Moravske Toplice je specialist za turistično informiranje. Nahaja se na Kranjčevi ulici 8 v Moravskih Toplicah v Sloveniji. Kontaktirajte jih na telefonski številki 40829870.

Specialitete Turističnega informativnega centra Moravske Toplice so turistična informacija in svetovanje. Je primerno za otroke in dostopno osebam na invalidskih vozičkih. Na voljo je tudi parkirišče.

Na Google My Business imajo 68 mnenj s povprečnim mnenjem 4.5/5. To kaže, da je to podjetje zelo cenjeno med turisti in obiskovalci.

Če iščete turistično informacijo v Moravskih Toplicah, je TIC - Turistično informativni center Moravske Toplice idealen za vas. Lahko se informirate o lokalnih znamenitostih, dogodkih, umetnosti in kulturi, prenočitvah in več.

Pred vasjo imate tudi spletno stran visitmoravsketoplice.com, kjer lahko poiščete več informacij in se seznanite z vsemi storitvami, ki jih ponujajo.

Kljub temu, da je center lociran v Moravskih Toplicah, lahko vas svetujejo tudi o drugih destinacijah v Sloveniji. Njihova znanja in izkušnje so zelo dragocene, zato jih ne boste pohiteli obiskati.

Za končno znamenitost v Moravskih Toplicah se priporoča tudi parkirišče in dostopnost za osebe na invalidskih vozičkih. To pomeni, da lahko obiskovalci z invalidskimi vozički enostavno obiščejo center in uživajo v vseh turističnih znamenitostih, ki jih ponuja Moravske Toplice.

Več informacij lahko najdete na njihovi spletni strani ali pa jih lahko kontaktirate neposredno na njihovi telefonski številki. Ne boste razočarani, saj boste prejeli izjemno dober servis in kvalitetno informacijo. Zato jih obiskajte še danes in prejemte vse, kar potrebujete za lep in spominski obisk Moravskih Toplic.

Go up