Pokopališče Apače - Apače

Naslov: 9253 Apače, Slovenija.

Specialitete: Pokopališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Pokopališče Apače

Pokopališče Apače 9253 Apače, Slovenija

Pokopališče Apače je pokopališče, ki se nahaja v Apačah, v Sloveniji. Ima naslov 9253 Apače, Slovenija in je primernega za tiste, ki iščejo mirno in spoštovano lokacijo za pokop svojih bližnjih.

Med pomembnejšimi značilnostmi Pokopališča Apače so dostopnost za osebe na invalidskih vozičkih in na voljo je tudi parkirišče. Ta dve značilnosti omogočata lažji dostop do pokopališča in večjo udobnost za obiskovalce.

Čeprav Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business., lahko ocenimo, da je Pokopališče Apače dobro vzdrževano in urejeno, saj je pomembno, da ima pokopališče čisto in urejeno okolje. Poleg tega je vhod tudi dostopen osebam na invalidskem vozičku, kar je pomembno za enak dostop za vse obiskovalce.

Čeprav ni na voljo telefonske številke ali spletne strani za Pokopališče Apače, lahko obiskovalci poiščejo podrobnosti o lokaciji in drugih informacijah na drugih zanesljivih virih. Kljub temu je priporočljivo, da obiskovalci poiščejo dodatne informacije o postopkih in stroških, povezanih z pokopom, preden se odločijo za to lokacijo.

V splošnem je Pokopališče Apače dobro lokacija za pokop svojih bližnjih, z dostopnimi značilnostmi in ugodnim okoljem. Čeprav ni na voljo več informacij o podjetju na spletnih straneh, lahko obiskovalci poiščejo dodatne informacije na drugih zanesljivih virih.

Zato, če iščete primerno lokacijo za pokop svojih bližnjih, je Pokopališče Apače dobra opcija. Povprečna ocena je 0/5, vendar to ne omejuje njegove zmožnosti, da zagotovi primerno in spoštovno lokacijo za pokop.

Zato je Pokopališče Apače vredno obiska za tiste, ki poiščajo primerno lokacijo za pokop svojih bližnjih. Čeprav ni na voljo več informacij o podjetju na spletnih straneh, lahko obiskovalci poiščejo dodatne informacije na drugih zanesljivih virih. Končno, če iščete več informacij ali želite načrtovati obisk Pokopališča Apače, se priporoča, da se obrnite na druge zanesljive vire ali direktno na Pokopališče.

Go up