Javni sklad republike Slovenije za kulturne dejavnosti, Območna izpostava Ilirska Bistrica - Ilirska Bistrica

Naslov: Jurčičeva ulica 1, 6250 Ilirska Bistrica, Slovenija.
Telefon: 57110090.

Specialitete: -.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Javni sklad republike Slovenije za kulturne dejavnosti, Območna izpostava Ilirska Bistrica

Javni sklad republike Slovenije za kulturne dejavnosti, Območna izpostava Ilirska Bistrica je ustanova, ki se posveča kulturnim dejavnostim v Ilirski Bistrici in okolici. Naslov ustanove je Jurčičeva ulica 1, 6250 Ilirska Bistrica, Slovenija. Če želite povezati z njimi, lahko uporabite telefon 57110090.

Ustanova je specializirana za kulturne dejavnosti, vendar njenih specialitet ni mogoče najti na njihovi spletni strani. Čeprav ni na voljo veliko informacij o tej temi, lahko domnevamo, da se ustanova posveča organizaciji dogodkov, financiranju kulturnih projektov in promociji umetnosti.

Poleg tega, da ponujajo kulturne dejavnosti, ima ustanova tudi nekaj drugih zanimivih informacij. Parkirišče je na voljo osebam na invalidskih vozičkih, kar pomeni, da so njihovi prostori dostopni za vse.

Na trenutek ni na voljo mnenj o ustanovi na Google My Business, zato je težko oceniti, kako so zadovoljni njihovi stranki. V povprečju imajo oceno 0/5.

Če iščete ustanovo, ki se posveča kulturnim dejavnostim, je Javni sklad republike Slovenije za kulturne dejavnosti, Območna izpostava Ilirska Bistrica dobra izbira. Čeprav je težko najti več informacij o njihovih specialiteta, je vredno obiskati njihovo spletno stran in povezati se z njihovim telefonom, da dobite več informacij.

Kot končno spodbudo, javnemu skladu lahko ugledate na spletni strani, kjer lahko najdete več informacij o njihovih kulturnih dejavnostih in drugih ponudbah. Kontaktirajte jih še danes in udeležite se enega njihovih dogodkov

Go up