Okrajno sodišče v Ilirski Bistrici - Ilirska Bistrica

Naslov: Bazoviška cesta 22, 6250 Ilirska Bistrica, Slovenija.
Telefon: 57110010.

Specialitete: Sodišče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Okrajno sodišče v Ilirski Bistrici

Okrajno sodišče v Ilirski Bistrici je pomembno pravosodno ustanovo v Sloveniji, ki se nahaja na Bazoviška cesta 22, 6250 Ilirska Bistrica, Slovenija. Če imate kakršnekoli pravne težave na tem območju, je to pravo mesto, kamor se obrnete.

Lahko vas kontaktirate tudi po telefonu na številki 57110010. Osebje na sodišču je po navadi zelo prijazno in pomožno, tako da boste lahko dobili vse potrebne informacije in svetovanje.

Sodišče se specializira za reševanje lokalnih pravnih zadev, zato so njegovi uslužbenci dobro seznanjeni s pravnim sistemom in zakoni v regiji. To pomeni, da boste lahko dobili kvalitetno in učinkovito pomoč.

Poleg tega je sodišče dostopno tudi osebam na invalidskih vozičkih, saj ima na voljo parkirišče. To je zelo pomembno za vse, ki imajo težave s hojo ali drugimi mobilnimi težavami.

Na spletni strani lahko najdete več informacij o sodišču in njegovih storitvah. Če imate kakršnekoli vprašanja ali dvome, jih lahko pošljete preko spletne oblike. Osebje bo odgovorilo čim prej.

Opinije ljudi o sodišču so v glavnem pozitivne. Na Google My Business ima sodišče povprečno oceno 5/5 z enim mnenjem. To kaže, da so ljudje z njegovo delovno vzorno zadovoljni.

V skupnem se lahko reče, da je Okrajno sodišče v Ilirski Bistrici zanesljiva in kvalitetna pravosodna ustanova. Če imate kakršnekoli pravne težave na tem območju, je to pravo mesto, kamor se obrnete. Za več informacij jih lahko kontaktirate preko njihove spletne strani.

Go up