Mladinski klub Nade Žagar - Ilirska Bistrica

Naslov: Bazoviška cesta 26, 6250 Ilirska Bistrica, Slovenija.
Telefon: 57142666.
Spletna stran: drustvo-mknz.si.
Specialitete: Koncertna dvorana.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Ima bar, Toaleta, Restavracija.
Mnenja: Ta podjetje ima 40 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.9/5.

Lokacija od Mladinski klub Nade Žagar

Mladinski klub Nade Žagar je v Ilirski Bistrici znan kot zabaviščno in kulturno središče. Naslov te zanimive lokacije je Bazoviška cesta 26, 6250 Ilirska Bistrica, Slovenija. Tu lahko doživite številne dogodivščine, saj imajo specializirano koncertno dvorano, kjer lahko uživate v koncertih, predstavah in drugih dogodkih.

Če želite poklicati klub, lahko to naredite na številki 57142666. Informacije o klubu in dogodkih so tudi na spletni strani drustvo-mknz.si.

Poleg koncertne dvorane klub ponuja tudi druge zanimive storitve. Med njimi so parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, bar, toaleta in restavracija.

Klub uživa v veliki priljubljenosti in ima na Google My Business 40 mnenj s povprečno oceno 4.9/5. To kaže, da so obiskovalci zelo zadovoljni s klubom in njegovimi storitvami.

Če iščete zabavo in kulturo v Ilirski Bistrici, je Mladinski klub Nade Žagar zagotovo dobra izbira. Zato jih obiskajte preko njihove spletne strani in doživite, kaj imajo na ponudbi. Ne bo vas razočaral

Go up