Župnija Borovnica - Borovnica

Naslov: Rimska cesta 35, 1353 Borovnica, Slovenija.
Telefon: 17546022.
Spletna stran: zupnija-borovnica.rkc.si.
Specialitete: Verska ustanova.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od Župnija Borovnica

Župnija Borovnica je verska ustanova, ki se nahaja na naslovu Rimska cesta 35, 1353 Borovnica, Slovenija. Če želite kontaktirati Župnijo Borovnica, lahko to počete tudi preko telefona na številki 17546022 ali pa preko njihove spletne strani zupnija-borovnica.rkc.si.

Ta verska ustanova je zanimiva predvsem zaradi svoje lege in zgodovine. Župnija Borovnica se nahaja v središču Borovnice in je s svojo arhitekturo in okolico privlačna za obiskovalce in vernike. Poleg tega ima Župnija Borovnica tudi dostopno parkirišče in vhod, ki je primeren tudi za osebe na invalidskih vozičkih.

Če iščete versko ustanovo v Borovnici, je Župnija Borovnica zagotovo dobra izbira. Na spletni strani lahko najdete več informacij o njihovih dejavnostih in programih, pa tudi o njihovi zgodovini in kulturni dediščini. Župnija Borovnica ima tudi ocene na Google My Business, kjer ima povprečno oceno 4/5.

Na koncu vam damo mojo osebno oceno in to, da Župnija Borovnica ni samo verska ustanova, temveč tudi kulturna dediščina Borovnice. Če ste zainteresirani za več informacij, vam svetujem, da obiščete njihovo spletno stran ali pa jih kontaktirate preko telefona. Župnija Borovnica vam bo z zagotovostjo ponudila toplo sprejem in pomoč v vaši verski poti.

Go up