Zdravstveni dom Vrhnika, Zdravstvena postaja Borovnica - Borovnica

Naslov: Mejačeva ulica 3, 1353 Borovnica, Slovenija.
Telefon: 17548300.
Spletna stran: zd-vrhnika.si.
Specialitete: Javni medicinski center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Toaleta.
Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 2.7/5.

Lokacija od Zdravstveni dom Vrhnika, Zdravstvena postaja Borovnica

Zdravstveni dom Vrhnika, Zdravstvena postaja Borovnica je javni zdravstveni center, ki se nahaja na Naslov: Mejačeva ulica 3, 1353 Borovnica, Slovenija. To je ustanova, ki ponuja zdravstvene storitve prebivalcem območja in je odličen izbor za vse, ki iščejo zdravstveno pomoč v tem delu Slovenije.

Eden od glavnih razlogov, da je Zdravstveni dom Vrhnika, Zdravstvena postaja Borovnica izjemna izbira, so njegove specialitete. Gre za javni zdravstveni center, ki ponuja različne zdravstvene storitve, vključno s splošno medicino, stomatologijo in drugimi specialističnimi storitvami. To pomeni, da lahko prejemate skoraj vse zdravstvene storitve, ki jih potrebujete, na eni lokaciji.

Druga pomembna lastnost Zdravstvenega doma Vrhnika, Zdravstvene postaje Borovnica je njegova lokacija. Ustanova se nahaja v središču Borovnice in je zato lahko dostopna za prebivalce tega območja. Poleg tega ima center tudi parkirišče, sanitarije in vhod, ki so dostopni osebam na invalidskem vozičku. To ga naredi izjemno prijaznega za vse, tudi za tiste, ki imajo mobilnostne težave.

Če iščete informacije o Zdravstvenem domu Vrhnika, Zdravstveni postaji Borovnica, je pomembno, da obiščete njegovo spletno stran: zd-vrhnika.si. Na spletni strani lahko najdete več informacij o storitvah, ki jih center ponuja, ter kontaktne informacije in informacije o zdravstvenem osebju.

Če želite preveriti, kaj mislijo drugi o Zdravstvenem domu Vrhnika, Zdravstveni postaji Borovnica, lahko preverite njegove ocene na Google My Business. Ta center trenutno ima 3 ocene in povprečno oceno 2.7/5.

V končnem znesku, če iščete zdravstvene storitve v Borovnici ali okolici, je Zdravstveni dom Vrhnika, Zdravstvena postaja Borovnica odličen izbor. S svojimi številnimi specialitetami, primerno lokacijo in dostopnostjo je to ustanova, ki lahko zagotovi odlično zdravstveno pomoč. Zato jih priporočamo in vam svetujemo, da obiščete njihovo spletno stran za več informacij.

Go up