Okrožno sodišče v Murski Soboti - Murska Sobota

Naslov: Slomškova ulica 21, 9000 Murska Sobota, Slovenija.
Telefon: 25352900.
Spletna stran: sodisce.si.
Specialitete: Okrožni sodnik.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 75 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 3.5/5.

Lokacija od Okrožno sodišče v Murski Soboti

Okrožno sodišče v Murski Soboti je eno izmed sodišč v Sloveniji, ki skrbi za reševanje pravnih zadev v regiji Pomurja. Naslov sodišča je Slomškova ulica 21, 9000 Murska Sobota, Slovenija.

Sodišče je dosegljivo tudi po telefonu na številki 25352900. Če iščete več informacij o sodišču, lahko obiščete njihovo spletno stran. Na spletni strani lahko najdete informacije o njihovih postopkih, odločbah in drugih pomembnih informacijah.

Eden izmed glavnih specialitet Okrožnega sodišča v Murski Soboti je, da imajo svoje okrožne sodnike, ki skrbijo za reševanje pravnih zadev v njihovi regiji. To pomeni, da imajo večjo izkušnjo in znanje o lokalnih zakonih in običajih.

Sodišče je prilagojeno tudi za osebe z invalidnostjo. Parkirišče in vhod sta dostopna osebam na invalidskem vozičku. To je zelo pomembno, saj pomeni, da so vsi ljudje enakopravni in imajo enak dostop do pravičnosti.

Na Google My Business ima Okrožno sodišče v Murski Soboti 75 mnenj s povprečno oceno 3.5/5. To pomeni, da imajo večino pozitivnih mnenj, vendar so tudi nekateri negativni. Če iščete pravičnost in rešitev vaših pravnih zadev, je to lahko dobra izbira.

V končni fazi bi vam priporočali, da obiščete spletno stran Okrožnega sodišča v Murski Soboti in se seznanite z njihovimi postopki in drugimi pomembni informacijami. Če imate kakršen koli vprašanja ali potrebujete pomoč, se lahko obrnete na njihovo telefonsko številko ali jih obiščete neposredno na njihovi lokaciji.

Go up