Kulturni dom Nazarje - Nazarje

Naslov: Savinjska cesta 2, 3331 Nazarje, Slovenija.

Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 23 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.3/5.

Lokacija od Kulturni dom Nazarje

Kulturni dom Nazarje Savinjska cesta 2, 3331 Nazarje, Slovenija

Kulturni dom Nazarje je kulturni center, ki se nahaja na naslovu Savinjska cesta 2, 3331 Nazarje, Slovenija.

Ta center je znan po svojih različnih kulturnih dejavnostih in dogodkih, ki jih vsako leto organizira. V njem lahko najdete tudi razstave, koncerte, predstave in številne druge dogodke, ki so namenjeni za zabavo in izobrazbo.

Kulturni dom Nazarje ima na voljo tudi parkirišče in je dostopen osebam na invalidskem vozičku. Vstop v center je tudi dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Na spletni strani www.kulturnidom-nazarje.si lahko najdete več informacij o dogodkih in dejavnostih, ki jih center ponuja. Na Google My Business ima center 23 mnenj s povprečno oceno 4.3/5.

Če iščete kulturni center v Nazarju, je Kulturni dom Nazarje zelo priporočljiv. V njem boste našli različne kulturne dejavnosti in dogodke, ki so namenjeni za zabavo in izobrazbo. Center ima na voljo tudi parkirišče in je dostopen osebam na invalidskem vozičku. Na spletni strani lahko najdete več informacij o dogodkih in dejavnostih, ki jih center ponuja.

Zato je Kulturni dom Nazarje zelo priporočljiv za vse, ki iščejo kulturni center v Nazarju. Obiščite spletno stran in se seznanite z dejavnostmi in dogodki, ki jih center ponuja. Kontaktirajte jih preko spletne strani in doživite izjemno kulturno izkušnjo.

Go up