GČK, gostinstvo in čebelarstvo d.o.o. - Odranci

Naslov: Ravenska ulica 64a, 9233 Odranci, Slovenija.
Telefon: 41354860.

Specialitete: Pisarna podjetja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od GČK, gostinstvo in čebelarstvo d.o.o.

GČK, gostinstvo in čebelarstvo d.o.o. je podjetje, ki se nahaja na Ravenski ulici 64a v Odrancih, Sloveniji. Njihov telefonski številka je 41354860.

To podjetje je specializirano za pisarniške storitve in čebelarstvo. Če iščete profesionalno in prijazno okolje za vaše poslovne potrebe, je GČK idealno mesto. Njihova pisarna je dostopna osebam na invalidskem vozičku in poleg tega imajo tudi parkirišče za vaše vozilo.

Na njihovi spletni strani lahko najdete več informacij o njihovih storitvah in ponudbah. Če imate kakršnekoli vprašanja ali želite več informacij, jih lahko kontaktirate preko njihove spletne strani.

GČK ima tudi izkušnje v čebelarstvu, zato so tudi idealni partner za vse, ki se ukvarjajo z apiterapijo ali so zainteresirani za pridelavo medu.

Na Google My Business imajo eno oceno, ki je povprečno 4/5, kar kaže, da so zadovoljni njihovi klienti.

Če iščete profesionalno in prijazno podjetje za vaše pisarniške potrebe ali za partnerja v čebelarstvu, je GČK, gostinstvo in čebelarstvo d.o.o. definitivno vredno, da si ogledate. Kontaktirajte jih danes in povejte, kaj lahko za vas naredijo

Go up