Vrtec Mavrica Odranci - Odranci

Naslov: 9233 Odranci, Slovenija.
Telefon: 25737015.

Specialitete: Vrtec.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od Vrtec Mavrica Odranci

Vrtec Mavrica Odranci, ki se nahaja na naslovu 9233 Odranci, Slovenija, je zgodovinska institucija, ki se posveča vzgoji in izobraževanju otrok. Ustanovljen je bil leta 1970 in je še danes pomembno središče ranega otroškega razvoja in učenja.

Ta vrtec je znan po svojih specialitetah, ki vključujejo individualno in skupinsko vzgojo, izobraževanje in igro. Poudarjajo pomembnost razvoja socialnih veščin, samozavesti in samostojnosti otrok.

Vrtec Mavrica Odranci ima tudi nekaj drugih zanimivih informacij, kot so na primer dostopno parkirišče in vhod za osebe na invalidskih vozičkih. Te značilnosti omogočajo, da so vse učence vključeni in imajo enako možnost udeležbe v dejavnostih vrtca.

Na spletni strani Google My Business lahko najdete en mnenje o Vrtecu Mavrica Odranci, ki mu je povprečno ocena 4/5. Ta ocena kaže, da so starši in skrbniki zadovoljni s kakovostjo vzgoje in izobraževanja, ki ga nudi ta vrtec.

Če iščete vrtca v Sloveniji, bi Vrtec Mavrica Odranci lahko bil prav dobra izbira zaradi svoje bogate zgodovine, specialitet in dostopnosti za vse učence.

Zato bi vas lahko osebno priporočili, da obiščete njihovo spletno stran in se povežete z njimi, da dobite več informacij o njihovih programih in vpisu.

Go up