Občina Odranci - Odranci

Naslov: Panonska ulica 33, 9233 Odranci, Slovenija.
Telefon: 25773480.
Spletna stran: odranci.si.
Specialitete: Občinski urad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Občina Odranci

Občina Odranci, naslovana na Panonska ulica 33, 9233 Odranci, Slovenija, je lokalna upravna enota, ki ponuja številne storitve svojemu prebivalstvu.

Občinski urad je ena glavnih specialitet Občine Odranci. Osebje občinskega urada je na voljo za pomoč in svetovanje v številnih zadevah, vključno z državljanstvom, izpisi, poročništvom in drugimi upravnimi zadevami.

Poleg tega Občina Odranci nudi tudi druge storitve, kot je na primer parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku. Vhod v objekt je tudi prilagojen osebam z omejeno mobilnostjo, da lahko vsakdo enakopravno uživa v storitvah, ki jih ponuja Občina Odranci.

Na spletni strani Občine Odranci, odranci.si, lahko najdete več informacij o njihovih storitvah in dejavnostih. Občina ima tudi enopuntno oceno 5/5 na Google My Business, kar kaže na zadovoljstvo uporabnikov z njihovo ponudbo.

Če iščete lokalno upravno enoto, ki se posveča dobremu obravnavanju svojih prebivalcev in jim nudi pomoč in svetovanje v številnih upravnih zadevah, je Občina Odranci odlična izbira. Z njihovo prilagojeno infrastrukturo in visoko oceno uporabnikov jih lahko priporočamo brez pomislekov.

Za nadaljnje informacije ali vprašanja o njihovih storitvah jih lahko kontaktirate preko njihove spletne strani. Osebje Občinskega urada se veseli, da vam bo pomagalo in svetovalo v vaših zadevah.

Kontakt informacije:

Naslov: Panonska ulica 33, 9233 Odranci, Slovenija.

Telefon: 25773480.

Spletna stran: odranci.si.

Go up