Občina Markovci - Markovci

Naslov: Markovci 43, 2281 Markovci, Slovenija.
Telefon: 27888880.
Spletna stran: markovci.si.
Specialitete: Občinski urad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 4 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Občina Markovci

Občina Markovci je lokalna upravna enota v Sloveniji, ki jo sestavlja več naselij in ima okoli 5.000 prebivalcev. Občinski urad (Občinski urad) je glavna institucija, ki skrbi za zagotavljanje javnih storitev prebivalcem in poslovnim subjektom v regiji.

Naslov Občine Markovci je Markovci 43, 2281 Markovci, Slovenija. Občina je razporejena na severovzhodu države in meji na druge občine, kot so Središče ob Dravi, Ptuj in Destrnik.

Za stike s Občino Markovci lahko uporabite naslednje kontaktne informacije:

Telefon: 27888880
Spletna stran: markovci.si

Med specialitete Občine Markovci štejemo javne storitve, ki jih nudi Občinski urad. Občina ponuja tudi nekatere druge koristne storitve, kot so dostopno parkirišče za osebe z ovirami in dostopen vhod v objekt za osebe na invalidskih vozičkih.

Občina Markovci je dobro ocenjena s strani prebivalcev in poslovnih subjektov, kar se kaže tudi v povprečni oceni 4.5/5 na podlagi 4 mnenj na Google My Business.

Če iščete lokalno upravno enoto, ki ponuja profesionalne in prijazne storitve, je Občina Markovci zelo priporočljiva izbira. Za nadaljnje informacije o storitvah in morebitnih vprašanjih jih lahko kontaktirate preko njihove spletne strani (markovci.si). Ne zapustite tega, da bi se povezali s temi strokovnjaki, ki bodo lahko pomagali z vasimi potrebami in vprašanji

Go up