Prostovoljno gasilsko društvo Leskovec pri Krškem - Leskovec pri Krškem

Naslov: Ulica 11. novembra 24, 8273 Leskovec pri Krškem, Slovenija.
Telefon: 31624212.

Specialitete: Gasilska postaja.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Prostovoljno gasilsko društvo Leskovec pri Krškem

Prostovoljno gasilsko društvo Leskovec pri Krškem je eno od prostovoljnih gasilskih društev, ki delujejo na območju Slovenije. Ustanovljeno je bilo leta 1903 in je od takrat aktivno v svojem domačem kraju.

Društvo je locirano na Ulici 11. novembra 24, 8273 Leskovec pri Krškem, Slovenija. Lahko ga kontaktirate tudi na telefonski številki 31624212.

Specialiteta Prostovoljnega gasilskega društva Leskovec pri Krškem je gasilska postaja, kjer prostovoljci nudijo pomoč v primeru požarov in drugih nujnih situacijah. Društvo ima tudi parkirišče, ki je dostopno za osebe na invalidskih vozičkih, in vhod, ki je tudi prilagojen osebam na invalidskih vozičkih.

Čeprav ima društvo nič mnenj na Google My Business, lahko o njem berete na uradni spletni strani. Povprečno mnenje je 0/5, vendar je treba upoštevati, da ima društvo majhen številčni vzorec mnenj.

Če iščete možnost sodelovanja v prostovoljnem delu ali želite izvedeti več o delovanju Prostovoljnega gasilskega društva Leskovec pri Krškem, vam svetujemo, da obiščete njihovo spletno stran in se povežete z njimi.

Go up